كارشناس تغذيه واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به نكاتي در خصوص مصرف صحيح مواد غذايي در وعده افطارگفت: مصرف ميوه و سبزي در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست می‌شود.

كارشناس تغذيه واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت استان يزد با اشاره به نكاتي در خصوص مصرف صحيح مواد غذايي در وعده افطارگفت: مصرف ميوه و سبزي در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست می‌شود.

مهديه سادات حاجي ميرزاده در گفت و گو با خبرنگار وب دا يزد، اظهاركرد: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه‌های غذایی شیر و لبنیات (مانند شیر و ماست و پنیر) میوه و سبزی، نان و غلات (مانند برنج و نان) برای افزایش قند خون توصیه می‌شود.

وي با بيان اين كه نان و پنیر و سبزی یکی از عادات خوب غذایی هموطنان در این ایام است گفت: نکته مهم شستشوي کامل و ضد عفونی نمودن سبزی مصرفی است که باید به آن دقت شود.

حاجي ميرزاده اضافه كرد: مصرف شیر گرم فرنی و شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.

اين كارشناس تغذيه افزود:  استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ کم چرب، آش کم حبوبات، حلیم بــدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته‌ای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) و همچنین مایعات به هنگام افطار و حتی سحر موجب حفظ تعادل آب و موادمعدنی فرد روزه دار می‌شود.

وي با بيان اين كه بهتر است هنگام افطار از سبزی و میوه استفاده شود گفت: مصرف ميوه و سبزي در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل اینکه منبع خوبی از فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست می‌شود.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا